Stuvade macarones med meatballs

2011-10-31 18:44:01

Det finns inget mer godare än stuvade makaroner. Det var alltför länge sedan jag åt det. Väldigt mycket party för en måndag.. ;)

OH MAJ FAKKIN GÅD

2011-10-30 22:14:34

Fick en FET Chanelbok i födelsedagspresent av syster! Kärlek :)

Scarrrr

2011-10-30 18:25:44

Ciao!
Sitter hemma och pussar på mitt lilla lilla skärsår på mitt lilla lilla lillfinger. Ikväll som systern hem från Jnkp och det ska firas med tacos! Självfallet skar jag mig när jag hackade grönsaker......

Gooooooood morgon!

2011-10-29 06:20:10

Klockan är sex på morgonen och jag är påklädd, ska sminka mig nu, har en balja kaffe bredvid mig och lunchlådan i väskan. ;) Strax sags att dra till jobbet. Jag extrajobbar två dagar på mitt sommarjobb BB Sthlm. Ska bli kul och se vilka jag känner igen och om jag kommer ihåg allting. Bra tillfälle att se om mitt minne fungerar som det ska.

Ska vara klar om en halvtimme så jag måste sluta skriva nu.....

Bye :D

...

2011-10-28 16:31:06

Har jäääkligt lågt blodsocker så det är därför jag skriver så roligt.. :P Mot kylskåpet !

Våga satsa

2011-10-28 16:29:23

Idag efter ett välbehövligt bad stod jag framför spegeln och tänkte: "fasiken ska jag göra med mitt hår???" göra en mini sidecut? Eller är det för, ja ni vet. Nånting de flesta gjorde för några månader sedan och nu är det för sent.

Var supernära i somras på att göra det. Stod med le rakapparat i hand och darrade av nervositet. Sen var jag sugen på glass och beslöt mig för att strunta i det och pallra mig till glasskiosken.

Anyway, gjorde en mittbena igen och mitt hår är på gränsen lång för att jag ska kunna ha det utan att se ut som om jag vore knäpp i huvet.

Imorgon ska jag jobba så ni får ha en jävligt skön fredag så att ni kan sova ut åt mig imorgon!

Min lilla sminkhylla

2011-10-26 15:24:23


Såhär ser det ut ovanför mitt sminkbord. Nu vet ni! :D

Glassigt med glass på tisdagarna

2011-10-25 23:08:13

Sitter och har repeterat min Kultur och Stilbhistorie redovisning och belönar mig med lite glass. Tja, lite och lite ;) Det är iallafall glass :)


(Jaa, det är ännu en bild från instagram)

Guten margen

2011-10-25 12:17:20

Jag kan inte förstå hur jäkla skönt det är att ha sovmorgon till klockan 11, när jag egentligen skulle gå upp ca 06:30. Känner mig som en ny människa! Som att jag kan gör vad jag vill. Behöver ändå inte gå till skolan förrän om två timmar ;) Så nu gäller det bara att ta vara på tiden. Kanske ska kör några ronder mario cart wii? Time well spent liksom! Nu ska jag sluta nörda mig på bloggen utan framför teven och svära åt den när det inte går så bra för mig.. Ha en bra tisdag och pussa på era manvänner eller på en kompis eller på husdjuret! Jag själv ger er en snabb kram för nu ropar ratten på mig :)

Neotral

2011-10-24 21:15:47

Har sovmorgon imorgon och överväger till att gå och lägga mig tidigt. Jag kommer att sova gött inatt!

HAJ HAJ

2011-10-24 21:02:13
Oppsan! Var ett jäkligt tag sedan jag bloggade. Men nu har jag funnit tillbaka till datan. Iiiiidag hade jag redovisning i svenskan var väldigt förbered(NOT), men det är för att jag samlar all redovisningenergi till min Valentino redovisning på onsdag.

The man, the myth, the motherfucking Valentino!

Mina jeans börjar arta sig, så här kommer en uppdatering från hantverkstekniken! Kiss Kiss and a Hug :3


 

 


(rompa)

 


Torsdagens frukost..

 

..och kvällstéet :)

I min väska

2011-10-24 20:45:42

Saker som alltid följer med i min väska. (: Vad brukar du ha i din väska??

Nämen!

2011-10-24 20:43:47

Laddade ner bloggappen. Sweet ;)

Nog är det allt storm

2011-10-18 19:25:37

Ciao ciao!
Har suttit i soffan sedan kl tre idag, hade hoppats på en löprunda. Men den idén slopades eftersom att vädret är totalkaos! Fönstrena hemma här is going bananas och det viner så att det skriker om rutorna. Är allmänt trött för tillfälllet, inte så konstigt eftersom att det är mörkt 90% av dagen och om det är något min kropp inte tål så är det att gå upp på morgonen när det fortfarande är mörkt. Ischuäck!

Meen när jag är allmänt trött, blir jag allmänt nere och sur, som i sin tur leder till att jag är rätt negativ. Hmpff, ska nog ta korta promenixer på rasterna för att få lite mer solljus. Trots allt så är det ju väldigt härligt. NEJ, nu flummar jag bara en massa. Här kommer lite dagsfärska bilder som är taget från mitt hem. :) Enjoy!









Endast kokosflingor består av mammas ljuvliga kokoskaka.. :(



Ipad VS Böcker


BabyConverse

Goder Afton!

Cuz Imá Vodoo Child

2011-10-15 18:52:07

Chilli

2011-10-15 18:45:32
Woop Woop!
Sitter och käkar middag med Edith Paif i bakgrunden och taggar inför ikväll! Idag har jag handlat två ggr, självfallet så glömde jag bort en massa saker, städat och fixat och nu sitter jag här sminkat och klar. Nu är det bara att köra ;)


Choklad"buffe" är ett måste hos mig!


Har på mig HM klänningen som jag hade förra helgen. En väldigt snygg och bekväm finklänning :)



Facelook

Ha en bästaste lördagskväll! :D

Yes-ter-day

2011-10-12 14:52:51


Åt en massa kokoskaka

Hittade en bild på mig och min söta mormor från i Lördags.

Min outfit bestod av en vintage jacka från Dior, vit klänning från H&M samt skor. :)

Om jag bara hade en systemkamera..

2011-10-11 20:31:59
Imorse när jag klev upp och kom in i matsalen/kakelungsrummet. Jag går igenom rummet när jag ska mot köket, vardagsrummet etc. Så låg vattenångan på fönstret så fint att bara en systemkamera skulle kunna "fånga" motivet. Jag ser mig inte som en bra fotograf eftersom att jag inte kan ett skvatt om foto och äger en enkel, men fin digitalkamera. Ska kanske önska mig en i julklapp eller 18-års present!

Det går tydligen inte att lägga upp bilder, så de får komma upp imorgon!

God kväll, hälsningar LoDaNy

Mysmåndag

2011-10-10 16:38:52

Kom på att jag aldrig pluggar på måndagar(om det inte är akut). Kom på mig själv i våras att jag aldrig pluggar på just måndagar, det har bara blitt så. Sen när min kära mor frågar om jag har några läxor. Svarar jag bara: "Inte idag.." :)


Dagens facelook. Blusen från hatälskade Primark!


Vovven vart väldigt intresserad av dataskärmen..

Valalalalalalentino <3

2011-10-10 16:11:39
Hoho!
Är väldigt lycklig just nu. Vi ska kombinera formgivningen och engelskan genom att få en designer från 1900-talet. Svara på frågor, göra powerpoint, redovisa youn name it. Egentligen så skulle vi vara i par och blev tilldelad en designer, MEN man kunde (om man vill) jobba enskilt OCH byta ut sin designer om man verkligen inte var nöjd. Och det känns som att vi bara har gjort grupparbete den här terminen. När jag tänker efter så är det nog sant. Så jag och min partner valde att splitta på oss och jag valde Valentino.

Med andra ord, jag tog upp uppgiften och bytte ut i princip allt. :3 Som jag vill ha det! Eftersom att jag älskar Valentinos Haute Coutoure klänning dyrt och heligt, känns det väldigt peppande och jag ska börja plugga nnnnnnnu!

Veckans Zara

2011-10-10 15:55:27

Var på Zara bla i fredags med min syssling och blev smått kära i denna "pälsjacka". Egentligen så HATAR jag pälsjackor(äkta) och föredrar att inte köpa läder heller. Fejk pälsjackor är inte heller någonting jag gillar eftersom att det "immiterar". Jag vet att det låter irriterande och ganska lame, men när jag tar reda på hur vissa företag gör sina pälsar och hur djuren har behandlats, så är det värt det! Men eftersom att denna inte är så päls pälsig, så får väl denna gå! Kör lite dubbelmoral här, hehe ;)

Men den är mysig och mycket mer fluffigare än på bilden. Mycket användbar i vinter. Ciao!

 

About that!

2011-10-09 21:10:25

Fyllde 17 i torsdags. Wiiieeeee! Fick nya converse, godispåse, mintbrownies, mer fika och en ny mobil! Tack gode gud! Inte för att jag vill ha värsting iphonen eller sådant, men jag står inte ut med tegelstenar som styrketränar fingrarna varje gång man smsar. Fick kramp varenda gång jag skulle göra en smiley!

Så jag önskade mig en nokia X7, hehe. Som visade sig vara mer av det mera än vad jag trodde. Jag tänkte väl att det var en vanligt mobil med touch, men det går tydligen att koppla upp sig till alla tänkbara saker. Inte för att jag orkar installera facebook etc, men den är mycket skönare att smsa med iallafall. :)


Såhär ser den ut, fast jag har en helsvart. :)

Behind the Scenes Spring 2012 - Portfolio

2011-10-09 20:53:37


Alexander MQueen


Giorgio Armani


Gucci

Roberto Cavalli

Sonia Rykiel

Carolina Herrera

Jason Wu

Dolce and Gabbana

Preen

Louis Vuitton

Versace

Rochas

Jason Wu(igen) :)

DKNY

Rag and Bone

Giorgio Armani

Proenza Schouler

Marschesa

Haider Ackerman

Yves Saint Laurent

Zac Posen

Rick Owen

Jag måste säga att designers kan vara rena genier när det kommer till design, stil, material ALLT. Och för att inte minst nämna alla fantastiska fotografer det finns som kan ta sådana häftiga bilder och framhäva de där speciella stunderna backstage så bra att man kan lukta sig till hårsprayen, trängsel, den pulserade musik och slås med av atmosfären.

Slottsvillan

2011-10-09 19:34:18

Hallå!

Fick tyvärr ingen vettig eller bra bild från min mosters fest igår. Åkte ändå till Jönköping(där hon hade sin födelsedagsfest) och var på hennes brors hotell som jag trooor heter Slottsvillan. Det ligger iallafall precis bredvid Fabriksmuseét i Husqvarna! :)

Det var festligheter ändå från kl 14:00 till 05:30. Fast jag gick och lade mig runt två-halv tre. Rawfoodlunch, aktiviteter, middag så att det rinner ur öronen och dans fram till tidig morgon. ;) Tog en bild när jag skulle vara lite cool medan jag låg i bilen, lyssnade på Jimi Hendrix och petade på paden. God kväll!


Solglasögon kan verkligen få en att se mycket poserande ut! :O

Awesomess

2011-10-07 19:40:46

Ciao!
Drar iväg till Årsta för mys med textilabruttorna! Mötte upp min tremänning/syssling från Norrland och gick runt i affärer, uppdaterade och tittade på kläder. Avslutade med en fika på Waynes och sedan var det dags att dra mig hemåt. Varit ute på en repa med vovven och nu sitter jag här och knapprar. (: Bjuder på solnedgångsbilder från igår+ update med mina jeans. Har klippt ut mönsterdelar i tyg!





Oreotårta

2011-10-06 23:49:15

Kameran bestämde sig för att ladda ur imorse så det blir en instagrambild på födelsedagstårtan! :) Är dödtrött just nu(därav videoinlägget) Så puss å kram på Er!

Halvflummig tributevideo! ;)

2011-10-06 23:36:35


Jag vet att video- och ljud kvalitén är sämst, men det är inspelat på mini-Asus-datan!

God Natt(på svenska)!

Ligger å kikar

2011-10-05 21:40:42
Ligger i soffan å petar på paden och drar fingrarna över mina nyrakade den då och då. Sneglar lite på vovven som ligger på andra sidan soffan och han sneglar tillbaka. Ingeting mer händer här. :) God Kväll P.s Imorgon fyller jag 17 :3

Bulldagen med bullar och bullar med dagar

2011-10-04 22:30:16



Touche

Drar till Mama

2011-10-03 14:13:23

Någon annan än jag som är trött på att flytta emellan?

Studiedag

2011-10-03 14:12:28
Självfallet glömde jag bort att det var Studiedag idag. Så jag gick upp som vanligt och gick till en tom skola(creeepy) Men det var nästan bara bra för att jag glömde engelskaboken i skolan i fredags och vi har prov på några kapitel imorgon!

Det bar av till Waynes för en varm choklad med marshmallos och lite provplugg. En väldigt mysig morgon ändå. :)

Dolce and Gabbana Sensuality-Masculine-Feminine

2011-10-03 12:36:03

Red Label by Vivienne Westwood SS 2012

2011-10-03 12:25:19

Dags att damma av Brors rum

2011-10-03 12:14:42
Min bror befinner sig just nu i Asien för en Asien-runt-resa. Så då tänkte jag å papa att det var dags att städa ur hans rum eftersom att en 21-årig man inte är så hmmm städlig av sig. Om jag ska säga det så. Inte så bra för min dammallergi. Jag har nyst konstant sen igår.. Men rent och snyggt blev det.



Ja, det här visar väl ungefär hur rummet är före och efter, bildligt talat.

Frukost!

2011-10-03 12:10:04
Köpte mini leverpastej paket för att de vart så söta. Och för att jag inte äter upp ett helt paket.. (y)



Känner för lite Muligt

2011-10-02 13:51:48


Känner för att byta ut min hederliga garderob till en enkel, snygg klädställning och hänga upp mina kläder. Dels för att jag ALLTID bara slänger runt kläderna och för att jag tycker att det är väldigt snyggt. Dont know why. :)

99 spänn, så värt! ;)

Sista dagen: Tuesday

2011-10-02 13:35:54



Bussarna var säkert 5 CENTIMETER ifrån varandra. No joke!






Trafalgar Square med National Gallery bakom fontänen.





Sista fotot innan jag och Mor gick in på National Gallery för att vara lite kulturella efter tre dagars shopping. Självfallet får man ju inte fota så kameran låg nere i väskan resten av dagen. Har några få instagram bilder på IPaden, men ska se om de är bra nog för att läggas ut på bloggen. Jag åt Fish 'n' Chips till lunch, sedan åkte jag tillbaka till hotellet för att hämta upp min APAtunga resväska och åka ut till Gatwick för att till slut åka hem till Sthlm. Sad but true. Efter den här resan kan jag säga att hemma bra, men borta bäst.

Monday

2011-10-02 13:25:07

Det blev cykling i Hyde Park och världens läskigaste vänstertrafik! Länge sen jag var så rädd!
(by the way ser ni min anra inköpta väska från Portobello. Mycket bra köp!)








En av många ekorrar








Drömbilen!


Sunday

2011-10-01 18:50:30
Söndagem var den-stora-shopping-dagen. Min väska vägde kanske 4-5 kg när jag åkte. På flygplatsen vägde den 11,2 kg. (:


KCF lunch i Hyde Park






Trött men nyduschad!












Middag i Soho






Japp...!


Efterrätt på Cafe Rouge

LondonLördag

2011-10-01 18:36:23
Hallo!
Kom hem i tisdags egentligen, men har som ni ser, inte haft tid att blogga. Men nu passar jag på att visa en massa bilder frpn London. Asså LONDON! Underbar stad, underbara människor och underbara affärer. :P Seriöst det var som att jag lullade runt i en drömvärld i fyra dagar. Istället för 1000 ord får bilderna berätta. :) Kram!


Vi gick direkt till Portobello Road för att gå på lördagsmarknaden och mami hittade en söt klänning i en snygg affär.